Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014

Σχολική Δανειστική Βιβλιοθήκη 2013-2014

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά λειτούργησε με επιτυχία η δανειστική βιβλιοθήκη του σχολείου  μας. Στην αρχή του σχολικού έτους έγινε διαμόρφωση και διακόσμηση του χώρου ώστε να γίνει πιο ελκυστική για τα παιδιά.


Με την κατάλληλη καθοδήγηση, μαθητές και μαθήτριες της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης ήταν υπεύθυνοι για τη λειτουργία και τον δανεισμό κάθε Τετάρτη και Πέμπτη. Παιδιά όλων των τάξεων ανταποκρίθηκαν με μεγάλο ενδιαφέρον και συνέπεια.

Γιαυτό το λόγο, κρίθηκε απαραίτητος ο εμπλουτισμός της βιβλιοθήκης με καινούριους τίτλους, όπως και πέρσι. Τα έξοδα καλύφθηκαν απ’  το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και τους ευχαριστούμε πολύ γι’  αυτόΈπειτα από τις παραπάνω ενέργειες, οι τίτλοι έχουν φτάσει αισίως τους 650 περίπου.
Τέλος, για πρώτη φορά διοργανώθηκε διαγωνισμός διαφημιστικής αφίσας για τη βιβλιοθήκη μαςΣτον διαγωνισμό συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες από τη Βως την Σττάξη και σκοπός ήταν να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον όλων των παιδιών, ανεξάρτητα από το αν ήταν δεινοί αναγνώστες ή όχι. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη με πολλές και ευφάνταστες δημιουργίες! Η επιλογή ήταν δύσκολη.  Γιαυτό το λόγο βραβεύτηκαν συνολικά  εφτά αφίσες.Καλό καλοκαίρι παρέα με όμορφα βιβλία που μας ταξιδεύουν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου